Napiš tvé jméno
Napiš tvé jméno
Napiš mi list
v něm tvé jméno
ať listem vládne
ať je jím osídleno
Jenom tvé jméno
chci na listu číst
to jméno miluji
a chci ho číst
když budeš pryč
Od rána do večera
dnes jako včera
miluji tvé jméno
tvou rukou psané
jenom pro mě
Publikoval(a):
kopretina7777, 11.12.2020