Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mini čtyři

Mini čtyři

MINI ČTYŘI 


Přistoupil k ní jemně,
zatřásla se země.

---------------------------

Čekal, že uslyší: "OCH", 
svléknul se donaha.
Trochu se holt zmýlil, hoch. 
Slyšel jen: "HAHAHA."

---------------------------

Během léta
mívá teta
dva až tři strýce,
někdy i více.

Během zimy 
je tam jiný.
A během jara
další se stará.

---------------------------

Sežene na dítě kupce
nebo zase interupce?
Publikoval(a): Zimbabwe, 10.12.2020
Přečteno (60x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Hedullinn

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 07:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti