Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nechápou to

Nechápou to

Nosí, co se nosí,
čtou to, co je psáno.
Jdou spát, když je večer,
vstávaj´, když je ráno.

(Ztuhli ve své póze
tak, jak je to naučili.
Nechápou to, neví,
nic jiného nezkusili.)

Když je ruka bolí,
useknou ji radši.
Zůstanou v těch pózách.
Jedna ruka stačí.

Kdo přetrhá pouta,
ten je blázen rázem.
Když neshoří v ohni,
tak ho strhnou na zem.
Publikoval(a): mnich-v-blues, 9.12.2020
Přečteno (83x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Hedullinn

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti