Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V ráži stále

V ráži stále

V RÁŽI STÁLE

Ona je
v ráži stále.
Lokaje,
šaška, krále.

Říká mu
"Berte, nate."
Tu tlamu
dost to mate.

Že chce "fak",
tvrdí mu tam.
Vždyť je jak
orangutan.

Dá mrška...
On na disku,
ta držka,
přijde k zisku.
Publikoval(a): Zimbabwe, 9.12.2020
Přečteno (61x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 19:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti