Doma kóma?
Doma kóma?
DOMA KÓMA?
Je snad v kómatu?
Svoji komnatu
neopustil dobu.
Je tu v tichém módu.
V pohybu není.
Proč je na zemi?!?
Jeho způsob spánku?
Jeví žití známku?
Předvádí sochu?
Možná by trochu
napovědět měla
hlava mimo těla.
Publikoval(a):
Zimbabwe, 7.12.2020