Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dyjalok

Dyjalok

DYJALOK

"Dobrý večer."
"Taky přeju."
"Vy jste brečel?"
"Už se směju."

"Problém ňáký?"
"Úraz z práce."
"To mám taky."
"Gratulace."

"Co se dělo?"
"Náraz čelní."
"Prasklo čelo?"
"Včetně helmy."

"U mě špejle."
"Cože? Prosím?"
"Šla skrz brejle."
"Také nosím."

"V oku slzy."
"To je smůla!"
"Přejde brzy."
"Skléra hnula?"

"Vidět budu."
"Vidíš pruhy?"
"Brejle v čudu."
"Šlohni druhý."

"Jinak oukej?"
"Kromě zádě."
"Často koupej!"
"Nemám hádě!"

"Co máš s řítí?"
"Sed na vídle."
"Máš v tom hnití?"
"Drhnu v mýdle."

"Zadek bodlý?"
"Žeru v kleče."
"Nepohodlí?"
"Až mám křeče!"

"Šnapsu deci?"
"Nejsem proti."
"Léčí přeci."
"Bolest krotí."
Publikoval(a): Zimbabwe, 6.12.2020
Přečteno (67x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Lipová, Klarineb, Jikra

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 08:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti