Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tvrdá realita.. Co víc k tomu dodat..
11.1.2021 23:17 | Dasahor
Civilizace, která bere mír jako něco samozřejmého, si ho nezaslouží, a nakonec na to doplatíme všichni, M.
9.12.2020 8:59 | Mirastus