Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

MIKULÁŠ

MIKULÁŠ

Vzbudilo se peklo nebe
Anděl s čertem vedle sebe
Každý rok se spolu schází
Mikuláše doprovází

Vzbudilo se peklo nebe
Navštíví dnes taky tebe
Jeden z nich za kliku vzal
Zaklepal a vešel dál
Publikoval(a): valachia, 5.12.2020
Přečteno (28x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hedullinn, Klarineb, Květka Š., Jikra

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti