Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Manželský sex

Manželský sex

MANŽELSKÝ SEX



Manželský sex v padesáti,
pětadvacet let spolu.
V květnu v roce podesátý,
jinak čuměl vždy dolu.


Vytvořil jsem spoustu zmetků
při vrcholném snažení. 
Romantiky kdyby špetku,
nezůstal bych na zemi.


Byl jsem při tom říčnej celej.
Pravda, nejsem již tak mlád.
Manželka mi  řekla: "Dělej,
já už začínám mít hlad!"
Publikoval(a): Zimbabwe, 5.12.2020
Přečteno (100x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti