Hra her
Hra her
Mé vlasy plavé
obejmou tě v tvé hlavě
Mé tělo snící
začíná nocí
točím se
v milionu hvězd
a ty lásko
k nohám chceš je snést
Obejmi mé žití
živa v tobě
chci býti
Miluji tu cestu cest
co vede k tvým křídlům
co vedou do nebes
Cesty cest vedou
k dobru životních sfér
a my
rozehráli hru her
A mě
nese svět
na vlasech
slunce
I
hvězd
Publikoval(a):
kopretina7777, 5.12.2020