Návrat domů
Návrat domů
Anotace: Rok sem, rok tam. Pořád stejná písnička... V létě pro den nezaspíš, zima světlo skrývá. A také je v ní zima...
Chladnu, mrznu, zima je mi,
nepopírám tyhle vjemy.
Ve tmě blížím se, mám k cíli
s každým krokem další míli.
Vzdát se není možností,
byť obmožen slabostí
padám každou chvílí k zemi
postrádaje všechny síly
tam, kde slunce nehostí.
Publikoval(a):
Karel Halapartna, 4.12.2020