Zmar
Zmar
V realitě jsem dospěla
k zmaru
A mám mnoho darů
jenž jsem pohřbila
dnes v sobě
Dospěla jsem
k zmaru
život sype popel na hlavu
Život nesu
jak nechci
žiji pro nicotu věci
Zmar a konec
dnes mě potkal
vyhořela jsem
a život šeptal
dnes jsi zemřela
po sté celá
po sté zcela
Publikoval(a):
kopretina7777, 4.12.2020