**Jen tak si hraju
**Jen tak si hraju
~~~~~~~~~~~~~~~
Letní slunce hřeje mi tváře
TVÁŘE co smutkem zastudí,
ZASTUDÍ někdy když vidím lháře
LHÁŘE co slibuje a sliby neplní.
NEPLNÍ,neplní to je věc jistá
JISTÁ jak po noci příchod rána,
RÁNA jak od muže když ženu opustí
OPUSTÍ a za ním se zavře brána.
BRÁNA se zamyká na sedmkrát
SEDMKRÁT do týdne se musí počítat,
POČÍTAT i to co k štěstí už schází
SCHÁZÍ se ti co rádi tě doprovází.
~~~~~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 2.12.2020