Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mrazivé ráno

Mrazivé ráno

Klarineb Básně » o Lásce

Anotace: S věnováním....

Mlha si stele v krajině
jak divočák v zlatavé bučině
protkané nitkami
stříbrné jinovatky
noci se dlouží a den je tak krátký

déšť milosti padal do tvých očí
v růži červánků večer končí
a mráz maluje vitráže do louží
než se do nich slunce pohrouží

procházím krajinou dění
jako malé dítě
v srdci tě nosím
lásko, miluji tě
Publikoval(a): Klarineb, 1.12.2020
Přečteno (180x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Dasahor, Lindos, Lipová, Jikra, Gaia., Makaveli, Mirastus

Spodek

Stránka generována 16.9.2024 22:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti