V tvém nitru
V tvém nitru
Vlídnost ve tvém nitru
pro tvé nitro
žiju
s tvým nitrem ke světlu
V tvém nitru
jsem usnula
láska mě okouzlila
klid a mír
jsem pila
celý svět jsem uchopila
Mám tvé světlo
mám tvé nitro
a znám
tvůj klid a mír
I ty jsi mne pochopil
rosu v rose
spojil
Červánky nám oblohu
snesli
a poté celý vesmír
v jiskření hvězdy
Publikoval(a):
kopretina7777, 1.12.2020