Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SEN

SEN

Pohladím tě svými prsty
Dostanou se do všech míst
Ty co skrýváš v hebké srsti
Tím jsem si má milá jist

Políbím tě svými ústy
Dostanou se ještě dál
O tom se mi v noci zdálo
Zatím co jsem lásko spal
Publikoval(a): valachia, 30.11.2020
Přečteno (152x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, kopretina7777, Psavec, Mirastus

Spodek

Stránka generována 16.9.2024 22:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti