Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

JSEM I TÍM,KÝM NECHCI

JSEM I TÍM,KÝM NECHCI

Martin Havlíček Básně » o Lásce

Anotace: opět jedna starší...:)

jsem hřbitov na dně oceánu
co nechal zmizet ryby
nedělám si z toho hlavu
když občas něco chybí /asi hLáska/

chtěl jsem zemřít jako všechno
né však ještě jako bůh
vybarvím si vlastní sektor
a stvořím novej druh

jsem tím,kým nechci být
jsem tím, kdo přetrh niť
jsem ten,co může zaostřit
když chci,tak vidím možnosti
a vyhýbám se zdi

jsem jednou velkou hádankou
na dně ztuhlé sedliny
budu asi jediným
kdo jí může...rozluštit
však jedno jistě vím
a to
že nejsem podivín
jen se hledám v zapomnění
kde schované mám...
...hlavní ceny

jsem sluhou svého kápa
co snaží se mě zlákat
abych všechno chápal
"to není dobrej nápad"

i dovolím si plán
co se klidně nesplní
zůstanu v něm sám
třeba slzu uroním

však nalezení průsečíku
svých souběžných realit
pomůže mi
vzít za kliku
a podstatné si
vybavit
Publikoval(a): Martin Havlíček, 30.11.2020
Přečteno (112x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sonja la Rosa, Lipová, Makaveli, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 16.9.2024 22:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti