ON
ON
Vánoce na blátě
Dešťové slzy
V omšelém kabátě
Přijde již brzy
On
Na zádech nůši
Mokrou a bezednou
Tisíce duší
Rozzáří pojednou
On
Vánoce na blátě
Dešťové slzy
V omšelém kabátě
Přijde již brzy
Ježíšek s dárky
Publikoval(a):
valachia, 29.11.2020