Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

5 x MINI

5 x MINI

5 x MINI 


Leží v poli, 
záda bolí. 
Přejel Oráč, 
řek jen "Soráč..."


------------------------------


Přítelkyně Míry tu je, 
což ho mírně IRITUJE. 
A že s ním chce do Isere, 
Míru velmi IRISERE! 


-----------------------------


Jak půjde dom od nálevny? 
Taxíkem to nemá levný. 
Jak ujde těch metrů dvěstě? 
Nohy bude míti v pěstě! 


------------------------------


Ve špajzu visí 
dvě stehna krysí.
Žerem je pouze 
ve stavu nouze.


------------------------------


Mnoho nářku,
když tu lhářku 
přistihli lhát. Čili, 
novinářku 
oni, jářku, 
ze lži usvědčili.
Publikoval(a): Zimbabwe, 29.11.2020
Přečteno (51x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti