Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Anděl ze skicáku

Anděl ze skicáku

kopretina7777 Básně » Sci-fi, fantasy

Anotace: Ráda maluji a nejraději anděly...

Namalovala jsem anděla
Tu noc jsem plakala
Namalovala jsem vůli hvězd
Namalovala jsem cestu cest
po které anděl kráčel
a vše dobré mi vracel

Anděl s křídly blankytnými
na mé cestě dělá divy

Můj anděl ze skicáku
vstoupil v nebe
aby hlídal mne I tebe
Publikoval(a): kopretina7777, 28.11.2020
Přečteno (78x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Lipová

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 06:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti