ČERNÁ, BÍLÁ, RUDÁ, ŽLUTÁ, PRUHOVANÁ - VŠECHNY JSOU OK
ČERNÁ, BÍLÁ, RUDÁ, ŽLUTÁ, PRUHOVANÁ - VŠECHNY JSOU OK
ČERNÁ, BÍLÁ, RUDÁ, ŽLUTÁ, PRUHOVANÁ - VŠECHNY JSOU OK
Mladý dřevorubec z Keni,
silný muž bez chyby.
V Keni že prý práce není
tak zvolil Beskydy.
O prst přišel z vlastní viny
v práci při té píli.
Prst mu lékař přišil jiný,
měl však pouze bílý.
Vidí ruku kmet a říká:
"Já jsem vždycky vděčný,
když uvidím kominíka.
Koukám, jdeš od slečny..."
Publikoval(a):
Zimbabwe, 28.11.2020