ROBINSON
ROBINSON
Anotace: společník pro nevidomé
Ze života víc než půl
Šedé skráně na lebce
V ruce třímá bílou hůl
Opěrný bod pro slepce
Vedle sebe společníka
Navigaci všech svých cest
Slavné jméno trosečníka
Nechává se od něj vést
Chceš-li vědět kdo je to
Napovím ti popleto
A pak klidně hádat začni
Je pomůckou kompenzační
Publikoval(a):
valachia, 28.11.2020