Chlévská mrva
Chlévská mrva
CHLÉVSKÁ MRVA
Jebe tě tu vstoje
velká kupa hnoje.
Slova, věty, pindy
páchnou víc než jindy.
V bláhovosti svojí
věří, že nás hnojí.
Slušně by jí padlo
strojní rozmetadlo.
Může hrát svou roli
zaorána v poli.
Publikoval(a):
Zimbabwe, 25.11.2020