Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podivná nálada

Podivná nálada

Neusnu ani omylem.
V barovém kouři opilém
hádá se milá s motýlem
a tóny mnoha kantilén
ženou se kolem zběsile.

Buší mi rovnou do uší,
však naříkat se nesluší.
Kdo tenhle úzus poruší
je v problémech až po uši,
i když to ani netuší.

Tahle podivná nálada
je pro mne velká záhada.
Občas člověka přepadá,
ve stáří víc než zamlada.
Lepší je šlápnoutt na hada.
Publikoval(a): Jikra, 24.11.2020
Přečteno (66x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 20:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti