Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zahradníci

Zahradníci

ZAHRADNÍCI


Zahrada jako v pohádce.
V záhonu plném růží
zůstali ležet po hádce
nehybně jistí muži.

Leželi tam v květech hoši,
má to morbidní nádech.
První měl rýč v hrudním koši,
druhý motyku v zádech.

Zahradníci, lidé drazí,
leží zde, ne v objetí,
navzájem jsou svoji vrazi,
také však své oběti.

Šlo o babu? Pomstu? Love?
O prachy a o kolik?
Hádali se, debilové,
jestli rmen je okolík.

Pozdě bědovat teď: "Kéž by!",
expert už se nediví.
Hlavní příčina té řežby:
Kbelík z kovu šedivý...
Publikoval(a): Zimbabwe, 23.11.2020
Přečteno (71x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Jikra

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 05:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti