Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Díky.

Díky.

Já se loučím.Poslední ohlédnutí.Ne za tímto světem,ale za tebou.Miloval jsem každé tvé u mne spočinutí,tvou lásku si vezmu se sebou. XXXXX Tysˇ byla moje milovaná víla,jež mi poslední roky usnadnila.Myslím i na doby,které zejí jako rány.Co však dělat teď s těmi šrámy? XXXXX A ty jsi mě provázel celé svoje dětství.Dal jsem ti to nejlepší co ve mně bylo.Byls´ můj klouček a mé štěstí,kéž by ti to život usnadnilo!
Publikoval(a): Iwanhoe, 22.11.2020
Přečteno (120x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 00:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti