STONOŽKA
STONOŽKA
Od chůze tě bolí nožky
Naštěstí máš jenom dvě
Horší je to u stonožky
Abych ti řek' popravdě
Ta má nožek mnohem více
Unaví se dřív než ty
Než vyrazí do ulice
Za světla a nebo tmy
Od chůze tě bolí nožky...
Publikoval(a):
valachia, 21.11.2020