Kulka nemalé ráže
Kulka nemalé ráže
KULKA NEMALÉ RÁŽE
Brzy poletí plavně
z černé kovové hlavně
kulka nemalé ráže.
Kdo pravdu má, prokáže.
Co dovede ta kulka,
z hlavy bude jen půlka.
Nadělá, tím se pyšní,
škodu v dutině břišní.
Těžko chodí se pěšky,
když se trefí do čéšky,
je pak tempo hlemýždí.
Když zamíří do hýždí,
tvrdá jeví se židle,
jak by sedal na vidle.
Když se trefí do hrudi,
pán se zřídka probudí.
Pro tu kulku potupa,
nebo jak rána tupá.
Cíl, kde ztropit má díru,
je cvičný terč z papíru.
Je to veliká hanba,
střelba ne jak od Ramba.
Trefila se před svědky
na terči jen do pětky.
Publikoval(a):
Zimbabwe, 20.11.2020