Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pán s velkým břichem

Pán s velkým břichem

PÁN S VELKÝM BŘICHEM


Dobíhal pán s velkým pupkem
tramvaj metrů patnáct asi.
Kdyby je měl, v běhu prudkém,
jistě by mu vlály vlasy.


Koho ten chlap připomínal
když běžel tak strašně těžce?
Hroch, pásovec, vepř či mýval,
cokoli, jenom ne běžce.


Lidé v tramvaji se báli
o pánovo život holý.
Patnáct metrů, kousek malý,
toho pána velmi bolí.


Možná, že ho křísit budou,
viděli v něm stanic tak pět 
sípající kouli rudou,
co se chystá opustit svět.
Publikoval(a): Zimbabwe, 19.11.2020
Přečteno (73x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 22:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti