Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Banální příběh

Banální příběh

Co jsem se na ni načekal
v chladivém stínu stromů.
Bylo to nejmíň na metál.
Pak jsme šli ke mně domů.

Ach, ty kouzelné večery
a ještě hezčí jitra.
Štěstím jsme skoro brečeli,
ty má panenko chytrá.

A teď mi srdce krvácí,
včera mi dala kvinde.
Karta se na rub obrací.
Hledá si štěstí jinde.
Publikoval(a): Jikra, 19.11.2020
Přečteno (70x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Mirastus, Lipová

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 06:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti