Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čekání

Čekání

a1ička Básně » ?nezařazené?

Anotace: Čekání až pomine Korona

Díváš se očima vlahýma dnes
stále nevíš kdy za mnou pojedeš
Co nejdříve jsi chtěl u mě být
korona nám ale chce vše překazit
Deset dní opět musíme bez sebe být
nemůžeme se pořádně seznámit
Jak malá holka se těším až uvidím tvůj úsměv na tváři
třeba mě tvoje láska po duši pohladí
Budeme pak spolu cestovat a třeba se také milovat
I ve stáří člověk lásku může mít
aspoň ví na koho se má těšit
Publikoval(a): a1ička, 17.11.2020
Přečteno (36x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 22:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti