Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

LAMPY

LAMPY

Ulice je bohupustá
Kolem lampy plynové
Políbím tě na tvá ústa
Jako perník medové

Já jsem lampář s dlouhou tyčí
Nad hlavu ji lásko vztyčím
A až všechny pozhasínám
Políbím tě také jinam
Publikoval(a): valachia, 17.11.2020
Přečteno (34x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Lipová, Jikra, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti