Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mlha

Mlha

mnich-v-blues Básně » o Přírodě

Anotace: pokus o zvukomalbu :D

Mlha líže mechy, kmeny,
lehčí nežli mořské pěny,
tišší nežli ptačí peří,
s šerem v kraji nesoupeří.


Listí šustí zamyšleně
v hloubce mlhy utopené.
Kmeny jasné tvary svlečou.
Sítem holých větví tečou
žluté lampy paprsky.
- Ó, podzime překluzký!
Publikoval(a): mnich-v-blues, 16.11.2020
Přečteno (148x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: LadyLoba Romana, michaela07, Jikra, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 06:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti