Citové KO.
Citové KO.
Máš kouzlo ladoňky a na hrudi dva krásné citronky.Proč já jsem si s nimi tehdy nehrál,co všechno jsem vlastně prohrál? XXXX Mazlení i toho bylo málo.Bylo snad něco,co ti za to stálo?Pravý Boris byl vlastně ten,co ti psal.Takovou ránu ještě nikdy nedostal!
Publikoval(a):
Iwanhoe, 15.11.2020