Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ZOMBIE

ZOMBIE

Ač se kolem sebe dívám
Slušných lidí nepřibývá
Naopak jsme v pěkné kaši
Stali se z nich světloplaši

Copak k tomu jenom říct
Těch druhých je mnohem víc
Až mě z toho srdce bolí
Nehledí jdou přes mrtvoly

Zombie ve dne zombie v noci
Zahyneme bez pomoci
Publikoval(a): valachia, 14.11.2020
Přečteno (26x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Jikra

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti