Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vyvedeni z omylu.

Vyvedeni z omylu.

Chtěl bych držet tvoji dlaň a tvou krásnou hlavu mít v náruči.Nevzala by mi tě žádná saň,neboj,tvůj Boris ji slušnosti naučí. XXXX Bude z ní nádherná kobylka a oheň z jejích nozder pro nás zaklinká.Bude pro nás jistou ochranou,až nás její křídla do nebe dostanou. XXXX Vlevo vpravo samí umrlci,vzadu září osoba s vousem a v kapuci.Saň naše užila oheň jako dělo.My přistáli pak hladce na zemi,jen to to chtělo.
Publikoval(a): Iwanhoe, 14.11.2020
Přečteno (77x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 13:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti