Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bytosti nebes

Bytosti nebes

kopretina7777 Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Pár řádek o smrti,se kterou se smířit nechci.

Bolaví a bezradní
nesli své balvany
vláčeli tíži skal
hřbet se prohýbal

Andělé
viděli raněné
životem spálené
bolavé
vzali je do nebe

Bílá křídla
nesla je
tam do ráje

Jsou odlehčeni
skal
a žijí dál

Hvězdy vidí
sny si plní
nechybí hvězd
sny cesta cest

A poznali
co neznali
odložili kamení
mají hojnosti
ti co měli bolesti
Publikoval(a): kopretina7777, 13.11.2020
Přečteno (98x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 06:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti