Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

MOTÝL

MOTÝL

Sluníčko svítí
Zas o něco míň
Do protkaných sítí
Hedvábných pavučin

Ve kterých lásko
Každičký den
Kdo vejde dál
Než mohl by jen
Potká svůj osud

Sluníčko svítí
Zas o něco míň
Jen motýl v síti
Už nevrhá stín
Tak jako dosud

Přestože smutné zdá se to být
Zákony přírody musí se ctít
Publikoval(a): valachia, 13.11.2020
Přečteno (46x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: nikoolkaaa, Lipová, Květka Š., Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti