Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život se sakra nedá uložit

Život se sakra nedá uložit

Milovat dvě ženy nelze,
To je vskutku prokletí,
Když si hošku musíš vybrat
Ze dvou teplých objetí.

Milovat dvě zeny nelze,
To ví každý malý kluk
Tenhle plán pak jistě selže
Srdce zamotáš si v suk

V životě však není času
Jednu ženu pochopit
Natož dvě si připnout k pasu
Zbytečně se lopotit

A tak věř mi drahý brachu
Když ti něco poradím
Jednu zvol si, zbav se strachu
Šťastný budeš, to já vím
Publikoval(a): Opressed, 13.11.2020
Přečteno (90x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, děda včela, Mirastus, Jikra

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti