AU!
AU!
AU!
Standa Čermák sebou metal
v rytmu hudby heavy metal.
S elektrikáři je nouze,
chtěl zásuvku spravit pouze.
Madla, což je jeho milá,
pojistky již nahodila.
Nevěděla, že má ještě
v zásuvce nůžky a kleště.
Rána, blesk, kouř, řev a slzy,
Madla zapla to moc brzy.
Takže zjistil Čermák Standa,
dostat proudem není sranda.
Publikoval(a):
Zimbabwe, 13.11.2020