Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

MILOVANÁ V KAPSIČCE

MILOVANÁ V KAPSIČCE

Martin Havlíček Básně » o Lásce

Anotace: Volné pokračování básně "Milovaná" S věnováním pro mou milovanou ženu Ramonku v kapsičce...:)

Aperitiv rosy
roztírám po těle z jitra
prožívám ten pocit
jak rostlina potichu dýchá
do celého rozkvětu podnebí
do tajemství malby bez rámu
vnitřní hlas mi napoví
že zavřenou ženu v podzámčí
poznám i z výběru esencí
za záclonou v přístavu

ve vlnění střevíčků tryskají
kódy masážních prakružnic
jako mango a maliny v zahradách
co pěstovali zralý vztah
a sklízeli dužiny i ještě víc

k princeznám na cestách doplouváš
rozhoupat pestrosti plachetnic
ve vlnách to staré necháváš
a v srdci mém nacházíš zázemí
Publikoval(a): Martin Havlíček, 11.11.2020
Přečteno (123x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Sonja la Rosa, Klarineb, kopretina7777, Lipová, děda včela, Mirastus, Makaveli

Spodek

Stránka generována 16.9.2024 22:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti