Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nádech, výdech

Nádech, výdech

Střízlivění myšlenek
peklo na hranici dobra
radost louhovaná s cukrem
duše, zmražená hmota
moře topí se v ostudě člověka
čas bojuje s nevkusem
další generace je svědek.

Slova rostoucí z blínu
zítřek, středobodem stárnutí
pravda černou dírou vesmíru
svět doutná bez vzplanutí.
Včerejšek, astmatem společnosti
polonahý život, stigma
dnešek, polotovar maličkostí
někde mezi námi ztratila se míra.
Publikoval(a): slzy-deště, 10.11.2020
Přečteno (79x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Makaveli

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 11:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti