Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O Karlovi

O Karlovi

O KARLOVI


Nemám zdání,
drazí páni,
co se včera dělo.
Žádné lhaní!
Okno ranní,
byl jsem jako dělo.


Tuším stání.
Bylo k mání 
snad jakési tělo.
Ze tmy vhání...,
možná klání?
Pode mnou se chvělo.


Volá paní,
správce daní,
prý to v noci vřelo!
Žádné ptaní!
Pot do dlaní,
orosené čelo...
Publikoval(a): Zimbabwe, 9.11.2020
Přečteno (62x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 06:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti