NENECHAVKY
NENECHAVKY
A ruce nenechavky
S ústy pro hladovce
Vrhnou se na bradavky
Uprostřed tvého dvorce
Zatím co ty spíš
A ruce nenechavky
Jako ta šelma chtivá
S drzostí šedé kafky
Vezmou si i co zbývá
O pár pater níž
A ruce nenechavky...
Publikoval(a):
valachia, 8.11.2020