Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Žár

Žár

Kde je oheň, žár a jas?
Kometa s ocasem žhavým.
To teplo chci zažít zas
a ten pocit že se bavím.
Spalující led
nedočkavého chtění
Ten matoucí vhled
a celé to podivné jmění.
Toužím tančit
a hlasitě výskat.
Divoce jančit
a vlasy ti výskat.
Abys mohl zapálit,
tak musíš hořet.
Nenech se napálit,
můžeš i shořet.
Publikoval(a): eurius, 8.11.2020
Přečteno (34x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti