**Co napíšu si na papír
**Co napíšu si na papír
Anotace: ..když si jen tak,jen tak,jen tak píšu..
~~~~~~~~~~~
Vysypu na papír psací
něco vážné i legraci
popíšu mé lásky tajné
myšlenky i ty nemravné,
co pokazím zapomenu
dobré co se stalo
to si ráda připomenu.
Vymyslím si třeba
co tulipán tulipaní slíbí
třeba že se s ní ožení
ona se mu totiž líbí,
svědkové
beruška a pan motýl
a ten zahradní trpaslík
co stojí u plotu
jim sňatek schválil.
Pak třeba napíšu
o čem si vrabci štěbetají
když kolem poletují?
Víte...Nevíte?
Třeba si to přečtete.
O tom jak se před kocourem
vrabci na stromě schovají
někdy se mu v listí smějí
a ten kocour
pak vrčí a za kočkou pádí
s tou bílou dovádí.
~~~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 7.11.2020