Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mejdan v lese

Mejdan v lese

Psavec Básně » Srandovní

Anotace: Taková dobrá medovina je prý nejlepší medicína na všechny bolístky a starosti.

Na paloučku lesní víly,
medovinu s chutí pily,
zvedly roušku trošičku,
nalily si skleničku.

Ať jsme tedy vážně přesní,
v partě je i skřítek lesní,
spustil roušku, neváhá,
rád jim s pitím pomáhá.

Hejkal také na flám přišel,
přes roušku prý v lese křičel,
teď ji hodil do mechu,
vypil láhev ze vzteku.
Publikoval(a): Psavec, 7.11.2020
Přečteno (82x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, kopretina7777, Jikra, michaela07, Mirastus, děda včela, Mari13

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 07:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti