Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

VĚDMA

VĚDMA

Polibek letmý
Na ústa vědmy
Srdce nám tlukou
Když ze tvých rukou
Odkládám karty a také snář

Kdepak

Já nejsem svatý
Svlékám ti šaty
Padají k zemi
Obnažíš se mi
Nahou tě pokládám na oltář

A zapálím svíci
Pro Odina...
Publikoval(a): valachia, 7.11.2020
Přečteno (30x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Mirastus, Psavec, Mari13

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti