VAK
VAK
Ve vaku máš dnes
Sálovky a dres
Chrániče i míč
Z plna hrdla křič :
„Roub Roub Roub“
A pak
V zápase či na tréninku
Dej do toho všechno synku
V životě svém ještě víc
Abys jednou mohl říct :
„Žil jsem tak jak žít jsem chtěl
Přesto podle pravidel“
Publikoval(a):
valachia, 5.11.2020