Odkaz nejdražšímu 1
Odkaz nejdražšímu 1
Brzy přijde víla tvého života,ty a ona jen samá dobrota.Princ z jejího lůna bude tvé největší jmění.Pusu na bříško a pohladit srdíčko,tak se ten poklad cení. XXXX Miluj ho,ten klouček ti dá nesmírnou sílu,miluj ho o trochu víc,než-li svou vílu.Bude ti zvonit svým kouzelným smíchem jak něžné rolničky a v klíně tvém bude mít zapřené své malé patičky. XXXX Nestyď se a pohlaď mu je,ty jeho nožky jsou přece také tvoje.Každý kontakt rozvine jeho city k tobě,važ myšlenky a slova,ovlivní i jeho robě. XXXX Ty nevíš z dětství jak by to mělo vypadat.však věz,musíš se o něj dobře postarat.Život v jeho dětství musí být pro vás krásnou hrou a jeho štěstí bude dáno tobě do rukou. XXX A až ti dá do rukou ten malý uzlíček,bude z tebe šťastný,přešťastný dědeček.
Publikoval(a):
Iwanhoe, 4.11.2020